Політика конфіденційності додатку «Автоадвокат»

Сьогодні ми запускаємо новий сервіс, яким Ви зможете користуватись на своєму мобільному телефоні. Цей сервіс є спеціально розробленим додатком «Автоадвокат» де реалізована можливість швидко ознайомитись з Правилами дорожнього руху України, витягами з основних нормативних актів, які необхідно знати водію для захисту своїх прав на дорозі, типовими ситуаціями на дорозі та правилами поведінки у разі їх настання, а також швидко та правильно підготувати скаргу на неправомірні дії або рішення Поліції.

Користуючись нашим додатком «Автоадвокат» Ви довіряєте нам свою інформацію, яка необхідна нам для забезпечення можливості заповнення форми скарги, на дії або рішення поліції, що розроблена з метою забезпечення захисту Ваших порушених прав.

Згідно законодавства України для підготовки скарги необхідно, щоб Ви зазначили в нашому додатку своє прізвище ім’я по батькові, ідентифікаційний код, або паспортні дані, якщо ідентифікаційний код відсутній, адресу прописки, номер телефону, адресу електронної пошти, марку автомобіля та його державний номер.

Встановлюючи додаток «Автоадвокат» Ви погоджуєтесь із даною політикою конфіденційності та даєте беззаперечну згоду на використання отриманої від Вас конфіденційної інформації, яку ми можемо використовувати для покращення даного сервісу, розробки інших корисних додатків, а також в рекламних цілях, в тому числі і шляхом передачі отриманої інформації третім особам.